perjantai 25. toukokuuta 2012

Henkilökohtaisia ongelmia ja paljaita jalkoja


Naisena törmää hyvin usein ongelmaan: mitä laitan päälle. Tällä kertaa minun (aka Marian) ongelmana on se, että mitkä kengät pistäisin jalkaani. Vaelluksilla ja muutenkin partiossa turvaudun Jalaksen maihareihin, joihin tutustuin ollessani intissä. Mielettömän mukavat ja sopivat jalalleni, mutta Tansanian auringon alla en jaksaisi nahkaisia varsikenkiä pitää. Toinen vaihtoehtoni, eli H&M:n muoviset sandaalit eivät houkuttele yhtään sen enempää.

Tänä aamuna bongasin lempiblogistani Eeva Kolun postauksen paljasjalkakengistä ja nyt olen jo muutaman tunnin ajan pohtinut, että miltä tilini näyttäisi kenkien oston jälkeen. Toimivatko ne polttavassa Afrikassa? Ovatko ne oikeasti hintansa väärti? Eniten houkuttelee hassut ja ehkä ei-niin-kauniit Vibram Five Fingers Treksport Lady -popot, jotka erottelevat varpaat. Hirveästi houkuttelisi apina-look, mutta kestäisivätkö jalkapohjani ja hajonneet polveni ohutta pohjaa.


Kuva kopioitu erittäin epäeettisesti scandinavian outdoorsistaa, mutta tarkoitus on kuitenkin hyvä!Jos siis joku on vaellellut pitkiä matkoja ja mielellään lämpimässä, niin olisi ihan jännä tietää, miten popot toimivat. Vai olisiko jokin muu kenkä parempi vaihtoehto? Olen aina paasannut hyvien kenkien tärkeydestä, enkä luovu periaattestani ulkonäöllisistä syistä, varsinkaan 20 päivän reissulla. Lisäksi kokemukseni päiväntasaajan eteläpuolella ovat suhteellisen rajoitetut, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti